Hadjuk a riasztást a vészjelző készülékekre! A OneClock ébresztőóra sokkal elviselhetőbbé, szinte kellemessé teszi az ébredést!

Műalkotás és funkcionális tárgy

Szépen mutat és funkcionális. A OneClock ébresztőóra speciális hangokkal teszi kellemesebbé az ébredést. Minden reggelt különlegessé varázsol. Praktikusságát és főleg minőségi kivitelezését speciális mesterséges intelligenciával rendelkező zenegenerátor egészíti ki. Ez érdekesnek hangzik!

Ébresztőóra az éjjeliszekrényen

Aludni jó, de kellemesen ébredni még jobb!

Hisszük, hogy a pihentető alvásnál már csak a kellemes ébredés lehet jobb. Ébredj minden reggel frissen és kipihenten! Meglátod, hogy sokkal szebb lesz a világ!

A hálószoba ismét (majdnem) csak a tiéd

Tiltsd ki a hálószobából a felesleges készülékeket! A OneClock ébresztőóra nem fog feleslegesen zaklatni. Nincs több görgetés, likeolás, chatelés, végre egyedül lehetsz a gondolataiddal, na és persze a kedveseddel 🙂

Fehér ébresztőóra

Finom, mégis hatékony

Az elmúlt években számos kutatással alátámasztották, hogy az ébredés módja nagyban befolyásolja a hangulatunkat és a viselkedésünket. A OneClock ébresztőórát úgy tervezték, hogy finoman, mégis megbízhatóan felébressze az embert.

Grammy-díjas művész és mesterséges intelligencia

Mert megérdemled a legjobbat! Ébredj Jon Natchezzel, a Grammy-díjas The War On Drugs együttes tagjával. A mesterséges intelligencia minden reggel véletlenszerűen kiválaszt egy melódiát, melyet hangszerek hangjával és gyönyörű vokállal egészít ki, tehát minden reggel egyedi élményben lesz részed. A dallamok finomak, mégis észrevehetőek és sosem ismétlődnek. Vége a bosszantó, ismétlődő riasztásnak! 

Ébresztőóra

Időtlen kialakítás és slow-tech filozófia

A hangulatos, minimalista stílust fenntartható forrásból származó anyagokból készült alkatrészek egészítik ki. Megfelelő karbantartás mellett egy életen át kitart! A tervezők a designt és a minőséget helyezték előtérbe, hogy olyan terméket hozhassanak létre, amely sokáig otthonunk dísze marad.

Ébresztőóra hátsó panel

Tetszik az ötlet? A projektet itt támogathatod.