Hadjuk a riasztást a vészjelző készülékekre! A OneClock ébresztőóra sokkal elviselhetőbbé, szinte kellemessé teszi az ébredést!

Műalkotás és funkcionális tárgy

Szépen mutat és funkcionális. A OneClock ébresztőóra speciális hangokkal teszi kellemesebbé az ébredést. Minden reggelt különlegessé varázsol. Praktikusságát és főleg minőségi kivitelezését speciális mesterséges intelligenciával rendelkező zenegenerátor egészíti ki. Ez érdekesnek hangzik!

OneClock-Ébresztőóra az éjjeliszekrényen

Aludni jó, de kellemesen ébredni még jobb!

Hisszük, hogy a pihentető alvásnál már csak a kellemes ébredés lehet jobb. Ébredj minden reggel frissen és kipihenten! Meglátod, hogy sokkal szebb lesz a világ!

A hálószoba ismét (majdnem) csak a tiéd

Tiltsd ki a hálószobából a felesleges készülékeket! Az ágyban pihenni és relaxálni kell! A OneClock ébresztőóra nem fog feleslegesen zaklatni. Nincs több görgetés, likeolás, chatelés, végre egyedül lehetsz a gondolataiddal, na és persze a kedveseddel 🙂

OneClock-Fehér ébresztőóra

Finom, mégis hatékony

Az elmúlt években számos kutatással alátámasztották, hogy az ébredés módja nagyban befolyásolja a hangulatunkat és a viselkedésünket. A OneClock ébresztőórát úgy tervezték, hogy finoman, mégis megbízhatóan felébressze az embert.

Grammy-díjas művész és mesterséges intelligencia

Mert megérdemled a legjobbat! Ébredj Jon Natchezzel, a Grammy-díjas The War On Drugs együttes tagjával. A mesterséges intelligencia minden reggel véletlenszerűen kiválaszt egy melódiát, melyet hangszerek hangjával és gyönyörű vokállal egészít ki, tehát minden reggel egyedi élményben lesz részed. A dallamok finomak, mégis észrevehetőek és sosem ismétlődnek. Vége a bosszantó, ismétlődő riasztásnak! 

OneClock-Ébresztőóra

Időtlen kialakítás és slow-tech filozófia

A hangulatos, minimalista stílust fenntartható forrásból származó anyagokból készült alkatrészek egészítik ki. Megfelelő karbantartás mellett egy életen át kitart! A tervezők a designt és a minőséget helyezték előtérbe, hogy olyan terméket hozhassanak létre, amely sokáig otthonunk dísze marad.

OneClock-Ébresztőóra hátsó panel

Tetszik az ötlet? A projektet itt támogathatod.