A mustársárga az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A napsütötte napokat juttatja eszünkbe. Gyere és szeress bele te is!

Eredeti, izgalmas és élettel teli

A fehér falak unalmasak és komorak, de ez nem is baj, ha más lakberendezési kiegészítőkkel tervezed feldobni a helyiséget. Például mustársárga bútorokkal. Ez a szín azért olyan népszerű, mert izgalmas, meleg, élettel teli és sugárzó.

Pajkosságot és stílust visz a belső térbe. Nagy előnye, hogy nem lehet megunni. Azonban óvatosan a többi színnel. Ez a szín már önmagában elég feltűnő, ezért inkább lágyabb árnyalatokkal párosítsd, hogy ne veszítse el eredeti jellegzetességét.

Milyen színekkel kombinálni

  • fehér
  • fekete
  • szürke
  • krémszín
  • tengerészkék
  • halványpiros
  • üvegzöld
  • sötétzöld

Kiválasztottunk néhány mustársárga terméket, hogy ihletet adjunk minden alkotni vágyó, merész lakásszépítőnek.

Kanapék

A mustársárga kanapék remekül mutatnak a belső térben. Önmagukban is mutatósak, tehát a kiegészítőkkel csak óvatosan. Meglátod, hogy te sem fogsz tudni betelni ezzel a színnel.

Mustársárga kanapé párnákkal
Mustársárga sarokkanapé
Mustársárga kanapé

Fotelek

Forró teával, kakaóval vagy könyvvel. Vagy mindennel együtt. A mustársárga fotelek tökéletesen illeszkednek a belső térbe. Kombináld össze a kanapéval vagy tedd a helyiség központi elemévé.

Mustársárga fotel
Mustársárga füles fotel
Mustársárga karosszék
Mustársárga forgószék

Ágyak

A mézédes álmokhoz itt a mustársárga ágy! A kárpitozott ágyak különféle variációkban kaphatók. Ismét óvatosan a kiegészítőkkel. Válassz hozzá egyszínű ágyneműhuzatot és díszpárnákat, ideális esetben fehér, fekete vagy szürke színben.

Mustársárga boxspring ágy
Mustársárga kárpitozott ágy

Ágyneműhuzatok

Ha nem szeretnél ágyat venni, akkor fektess új ágyneműhuzatba. Megdöbbentő lesz a hatás! Ami nagy különbség és nyilvánvalóan nagy előny is, hogy az ágynemű bármikor áthúzható.

Mustársárga és fekete ágyneműhuzat
Mustársárga pöttyös ágyneműhuzat
Mustársárga ágyneműhuzat

Sötétítők

Ha van rá lehetőség, használj sötétítőt a szobákban. Hangulatosabbá teszik a helyiséget és magán életet adnak.

Mustársárga sötétítő

Díszpárnák

Nagyszerű megoldás mindazok számára, akik kis költségvetéssel szeretnének nagy hatást elérni. Új ágy, kanapé vagy fotel helyett elég néhány szép díszpárna.

Mustársárga mintás díszpárna
Mustársárga hosszú díszpárna
Élénk mustársárga díszpárna
Mustársárga díszpárna

Szőnyegek

Tökéletesen kombinálhatók más kiegészítőkkel. Igen, a mustársárga szőnyegekről van szó. Egyszínű vagy mintás, csak rajtad múlik, mit részesítesz előnyben.

Mustársárga rusztikus szőnyeg
Mustársárga melírozott szőnyeg
Mustársárga mintás szőnyeg
Mustársárga geometriai mintás szőnyeg

Székek

A mézsárga a konyhában vagy az ebédlőben is jól mutat. A kényelmes mustársárga étkezőszékek nem tűnnek agresszívnek, pontosan annyi nyugalmat biztosítanak, amennyire szükség van. A reggelizést is remekül feldobják.

Mustársárga szék
Mustársárga étkezőszék
Mustársárga étkezőszék kartámasszal

Egyéb kiegészítők

Végül, de nem utolsó sorban itt vannak az olyan bútordarabok, mint például a kárpitozott zsámoly vagy komód. A nem szokványos kárpit vagy festék egyediséget visz a belső térbe.

Mustársárga zsámoly
Mustársárga komód